• Nieuwe pand
  Ons bedrijfspand te Berkel Rodenrijs
 • Calibratie instrumenten
  Callibratie instrumenten worden voor u met grote nauwkeurigheid geproduceerd.
 • Kunststof
  Ook bewerken wij hoogwaardige kunststoffen tot machineonderdelen.
 • Messing
  Ook messing machineonderdelen en halffabrikaten maken wij in serieproductie.
 • Het team
  Ons team, mei 2017

VACATURE!

Zoek jij een nieuwe uitdaging in het frezen?

Wij zoeken een CNC verspaner die met 5 assige machines kan werken of wil gaan werken.

Wij werken met Heidenhain en Siemens besturingen en produceren veelal enkel stuks en kleine series in diverse materialen.
Vind jij het interessant om zelfstandig vanaf tekening te programmeren, het eigen werkstuk op te spannen en gedetailleerd af te werken en heb je minimaal 2 jaar ervaring als CNC verspaner of frezer dan kunnen wij je de uitdaging bieden.

Interesse? Neem contact op met ons bedrijf voor een afspraak.

Op vrijdag 12 mei zijn er 36 heipalen in de grond gegaan voor onze aanbouw. Hierdoor lag onze productie stil voor die dag, dit was een goede reden voor een bedrijfsweekend met alle werknemers. Eerst een educatief gedeelte op de zaak en daarna naar Applus+RTD om te zien waar onze gemaakte materialen voor gebruikt worden. Daarna zijn we naar Bergen op Zoom gereden voor het meer ontspannen gedeelte. Na een borrel met bitterballen zijn we het bos ingegaan voor een potje bosgolf, de winnaar daarvan laten we in het midden. Na de bosgolf stond de BBQ al klaar en konden we zelf ons vlees gaan grillen. In de loop van de avond werd er nog een pubquiz gespeeld, de winnaars daarvan zijn naar huis gegaan met een mooie prijs.

De volgende ochtend zijn we naar Roosendaal gereden om te skydiven! Iedereen heeft er veel plezier in gehad.

 

            

Op 16 december zijn er opname gemaakt voor de uitzending van Goedemorgen Nederland van maandag 19 december. Dennis, Arjan en José hebben zich positief uitgesproken over het nut en noodzaak van de technische VMBO opleidingen.

 

             

 

16 december in de avond was het weer tijd voor een gezellig teamuitje. Vorige keer was het goed bevallen dus we gingen weer steengrillen en bowlen.

                             

Op 8 maart bracht landelijk voorzitter van de koninklijke Metaalunie Fried Kaanen samen met directeur Jos Kleiboer een bezoek aan ons bedrijf.
Na een rondleiding over de werkvloer is gesproken over diverse zaken die nu actueel zijn zoals onze producten en de ontwikkelingen en verwachtingen op daar bijbehorende  markt maar ook de problemen met het zoeken naar nieuwe mensen, de regelgeving vanuit de overheid en de cao onderhandelingen.