• Nieuwe pand
  Ons bedrijfspand te Berkel Rodenrijs
 • Calibratie instrumenten
  Callibratie instrumenten worden voor u met grote nauwkeurigheid geproduceerd.
 • Kunststof
  Ook bewerken wij hoogwaardige kunststoffen tot machineonderdelen.
 • Messing
  Ook messing machineonderdelen en halffabrikaten maken wij in serieproductie.
 • Het team
  Ons team, mei 2017

Met ons bedrijf organiseren en faciliteren wij bijeenkomsten en workshops om de metaalbewerking te promoten.

 

Leerlingen

Klift Metaalbewerking biedt elk jaar stageplaatsen voor leerlingen van VMBO en MBO opleidingen in de metaaltechniek.
Op deze manier hopen we jonge mensen enthousiast te krijgen voor onze sector. Door te werken aan eigen opdrachten naast meekijken in de productie kunnen deze stagiares onder begeleiding van onze eigen medewerkers ervaren hoe leuk het is om te werken in de metaal!
Op deze foto ziet u een MBO niveau 3 stagiaire, Chantal,  uitleg geven aan een VMBO stagiaire. Jonge mensen begeleiden jonge mensen.

 

Vakdocenten op bezoek

In oktober 2013  is er een groep vakdocenten van de bovenbouw van het VMBO langsgeweest. Zij kwamen kijken waar de leerlingen die op stage gaan terecht komen en hoe de praktijk van de leerlingen begeleid wordt. Het was een boeiende dag voor beide partijen.

 

Bezoek VMBO 2

Zo hebben wij bezoek in oktober 2013 gehad van het Melanchton uit Berkel. Een tweede klas VMBO is komen kijken in ons bedrijf en heeft een eerste kennismaking gekregen met de metaalbewerking. Zij waren allemaal erg nieuwsgierig, het was een geslaagd bezoek zowel voor ons als voor hun.

      

 

Bezoek moeders van Melanchton VMBO Rotterdam

In april 2013 hebben wij een groep dames ontvangen die allemaal moeder zijn van een kind op het Melanchtron VMBO in Rotterdam. Zij waren erg benieuwd naar de inhoud van de metaalsector, daarom hebben zij deze voorlichting aangevraagd. Wij van Klift Metaalbewerking hopen dat deze moeders de metaalsector aan zullen raden aan hun kinderen na onze presentatie & rondleiding.